Hjælp

Kontoadministration Hjælp

Find min support-PIN-kode

Din support-PIN-kode identificerer dig som kontoejer. Hvis du ringer til en GoDaddy-guide, bekræfter vi din PIN-kode, når du er logget på.

  1. Gå til din GoDaddy-side for Login og PIN-kode.
  2. Din aktuelle PIN-kode findes i afsnittet Support PIN-kode.

Relaterede trin

  • Nu hvor du har din PIN-kode, kan du kontakte support.
  • Hvis du søger dit kundenummer, skal du se afsnittet Login-oplysninger på siden.

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.