Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Gendan min hjemmeside fra GoDaddy Pro

Du kan gendanne dit website med et enkelt klik i GoDaddy Pro. Brug alle de sikkerhedskopifiler, som du oprettede på dit GoDaddy Pro -dashboard.

Bemærk: For at gendanne dit website skal sikkerhedskopieringsværktøjet være aktiveret, og du skal have mindst én sikkerhedskopifil allerede oprettet.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Websteder i venstre sidepanel.
  3. Hold musen over hjemmesiden, og klik på Sikkerhedskopier .
    Åbn sikkerhedskopier
  4. På listen Historik skal du klikke på navnet på sikkerhedskopien og derefter klikke på Gendan .