Kom godt i gang! Konfigurér WooCommerce-indstillinger

Herunder finde du links med flere oplysninger om alle WooCommerce-indstillingerne, og hvordan de konfigureres. Du kan starte med at gå til WooCommerce > Indstillinger fra din WordPress-site.

Bemærk: Følgende er standard WooCommerce-indstillingerne. Det er muligt, at andre plug-ins vil oprette deres egne faneblade med egne indstillinger, og der henvises til den pågældende plug-ins dokumentation for flere oplysninger

• Fanebladet Generelle indstillinger

Her kan du se nogle generelle indstillinger, såsom konfiguration af din butiks adresse, leveringssteder, aktivering af moms samt valutaindstillinger.

( Tilbage til toppen ).

• Fanebladet Produktindstillinger

På dette faneblad finde du indstillinger, som er relevante for visning af produkter, målinger, lageradministration og indstilling til tærskel for beskeder ang. lav lagerbeholdning og ikke på lager. Blandt andre indstillinger kan du også indstille metoden til filoverførsel for produkter, som kan downloades.

( Tilbage til toppen ).

• Fanebladet Moms-indstillinger

Her kan du konfigurere moms-muligheder for din butik, samt standard, reduceret og nul pris-momsniveauer.

( Tilbage til toppen ).

• Fanebladet Leveringsindstillinger

Dette er siden, hvor du kan konfigurere din butiks leveringszoner, leveringsmuligheder, såsom beregning af leveringspris og oprettelse af leveringsklasser.

( Tilbage til toppen ).

• Fanebladet Betalingsindstillinger

På dette faneblad kan du aktivere betalingsmetoder, som understøttes af din butik, tage adgang til indstillingerne ved at klikke på navnet på betalingsgateway, og endda ændre den rækkefølge, de vises i, på din betalingsside.

Bemærk: Hvis du ikke ser din foretrukne betalingsgateway her, skal du sørge for at aktivere den relevante plug-in i din WordPress-administration.

( Tilbage til toppen ).

• Fanebladet Konti og indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

Her finder du indstillinger, som er relevante for gæstebetaling, kontooprettelse til din butik, hvordan du kan administrere anmodninger om sletning af konto samt fjernelse af personlige oplysninger. Der er også et afsnit angående politik om beskyttelse af personlige oplysninger, og du kan også konfigurere din butiks opbevaringsperiode af personlige oplysninger.

( Tilbage til toppen ).

• Fanebladet E-mailindstillinger

På dette faneblad kan du administrere din butiks e-mailbeskeder, indstille "Fra"-feltets navn og adresse samt brugerdefinere e-mailskabelonen.

( Tilbage til toppen ).

• Fanebladet Avancerede indstillinger

På dette faneblad er der mange muligheder, som er relevante for standard side-slutpunkter og blandt andre ting konfiguration af din butik, integrering med REST API og administration af dine Webhooks.

( Tilbage til toppen ).