GoDaddy WordPress -plugins

GoDaddy har udviklet adskillige plugins til WordPress. Hvert af disse plugins har sine egne oplysninger og supportsider hostet på WordPress.org. Informationssiderne indeholder en beskrivelse, et downloadlink og anmeldelser. Du finder også et link til supportforumet for hvert af disse plugins.

Hvis du har brug for hjælp til at installere, aktivere eller opdatere et plugin, kan det være en god idé at gennemgå WP Premium -supporttjenesten .

Poynt — et GoDaddy -mærke til WooCommerce -plugin

Poynt til WooCommerce Plugin -oplysninger Poynt til WooCommerce Plugin -support

GoDaddy E -mailmarkedsføring

GoDaddy E -mailmarkedsføringsoplysninger GoDaddy E -mailmarkedsføring

Kontakt widgets

Kontaktinformation om widgets Kontakt widgetsupport

GoDaddy -forhandlerbutik

GoDaddy -forhandleroplysninger GoDaddy -forhandlerbutiksupport