Har jeg brug for mere end én dedikeret IP-adresse til min VPS?

Det hurtige svar er nej. En dedikeret IP-adresse til din VPS virker på:

• Flere SSL-certifikater. Din server understøtter Server Name Indication (SNI), som betyder, at du ikke behøver en dedikeret IP-adresse til hvert SSL-certifikat på serveren.
  • Søgemaskineoptimering (SEO). En enkelt IP-adresse påvirker ikke SEO på nogen af hjemmesiderne på din server. Du skal bare sikre dig, at hver hjemmeside har sit eget bibliotek på serveren.
  • Forhåndsvisning af hjemmesider. Dine kunder kan få forhåndsvist deres hjemmesider på den samme IP-adresse, så længe du har konfigureret cPanel eller Plesk korrekt.