Administreret WordPress webshop Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvordan kan jeg bruge PayPal Standard med WooCommerce -abonnementer?

Kom godt i gang med at acceptere abonnementsbetalinger med PayPal Standard ved at konfigurere din PayPal IPN.

Vær opmærksom på, at WooCommerce -abonnementer tilbyder følgende betalingsmetoder fra PayPal:

• PayPal Standard (standard) : giver dig mulighed for at komme i gang med at sælge abonnementer, når først de er konfigureret, men du skal være opmærksom på dens begrænsninger . En PayPal -virksomhedskonto er påkrævet for at bruge PayPal Standard.
  • PayPal -referencetransaktioner via kassen : Med PayPal -referencetransaktioner kan du bruge de avancerede funktioner i abonnementer. Du skal udfylde en garanteret ansøgning, der skal godkendes. Vejledningen med ofte stillede spørgsmål om PayPal -referencetransaktioner vil give dig flere oplysninger, herunder hvordan du kontakter en PayPal -repræsentant for at komme i gang.
  • Påkrævet: WooCommerce -abonnementer er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

Konfigurer din PayPal IPN

Administration af tilbagevendende betalinger og ændringer af abonnementsstatus kræver en PayPal IPN (Instant Payment Notification), som kan konfigureres via din PayPal -konto.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din IPN, i PayPal Standard - PayPal IPN -URL -vejledning .

IPN og flere websites

Din PayPal IPN kan kun bruges til at sælge abonnementer på et website, da PayPal kun tillader at generere én IPN pr. PayPal -konto.

Alternativt, hvis du har flere hjemmesider, hvor du gerne vil sælge abonnementer, er der mange andre betalingsgateways, som understøtter dette .

Bemærk: Hvis du støder på et problem med din IPN ikke fungerer korrekt, og du har et plugin til vedligeholdelsestilstand aktivt, kan du prøve at deaktivere plugin'et. Plugins til vedligeholdelsestilstand omdirigerer et websites trafik, hvilket endda vil blokere trafikken fra PayPal.

Flere oplysninger

• Indtast din PayPal API -signatur.
    • Tjek Store Manager -vejledning for at få flere oplysninger om WooCommerce -abonnementer.
    • Få flere oplysninger om PayPal -standard .