SSL-certifikater Hjælp

Hvad er et SSL-certifikat til flere domæner (UCC)?

Et certifikat til flere domæner (et Unified Communications Certificate eller et UCC) er et SSL-certifikat, der beskytter flere domæner og underdomæner. UCC'er kan bruges på GoDaddys hostingprodukter til at beskytte flere hjemmesider, men hjemmesiderne skal alle være tilknyttet den samme hostingkonto.

UCC'er er ideelle til Microsoft® Exchange Server 2013, Exchange Server 2016 og Microsoft Live® Communications Server.

I "udstedt til"-oplysningerne på websiteseglet og certifikatet er det kun det primære domænenavn, der er vist, men alle dine domæner og underdomæner vil være angivet på det samme certifikat. Hvis du ikke ønsker, at det skal være tydeligt, at dine sites er forbundet til hinanden, skal du ikke bruge denne type certifikat.

Bemærk: Du kan ikke opgradere et UCC til at omfatte flere navne. Hvis du har brugt alle de tilgængelige pladser på dit nuværende UCC, og du har brug for at få endnu et domæne dækket, skal du købe et nyt certifikat for at kunne tilføje endnu et domænenavn.