SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj eller fjern Subject Alternative Names fra mine UCC -certifikater

Subject Alternative Names (SANs) er yderligere, ikke-primære domænenavne, der er sikret med dit UCC SSL-certifikat. Efter din UCC -certifikat udstedes, du kan når som helst tilføje eller fjerne Subject Alternative SANs.

Bemærk: Ændring af dine SAN'er genererer et nyt certifikat, som du skal bruge installere på din server . Dit gamle certifikat forbliver kun gyldigt i 72 timer, efter det nye certifikat er udstedt.

Sådan tilføjes et alternativ til alternativ emne

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL -certifikater, og vælg derefter Administrer for det certifikat, du vil ændre.
  3. Vælg Skift alternativ for alternative navne .
  4. Under Tilføj et domæne skal du indtaste det SAN, du vil tilføje, og derefter vælge Tilføj . Hvis du vil tilføje flere SAN'er, kan du adskille dem med kommaer eller indtaste dem ad gangen.
  5. Når du er færdig med at tilføje dine SAN'er, skal du vælge Tilføj ændring og derefter vælge Indsend alle ændringer .

Bemærk: Selvom det primære domæne i dit UCC SSL dækker dit domæne med og uden www (f.eks. Smarteksempel.com og www.smarteksempel.com), skal du sikre dig, at begge versioner af dit domæne er inkluderet som separate SAN'er med eventuelle tilføjede domæner. (som coolexample.net eller mollysbarkandwine.com).

Din SSL udstedes og kan downloades inden for din konto inden for en time.

Sådan fjernes et alternativt alternativt navn

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL -certifikater , og vælg derefter Administrer for det certifikat, du vil ændre.
  3. Vælg Skift alternativ for alternative navne .
  4. Til højre for det SAN, du vil fjerne, skal du vælgerød x i cirklen . Gentag for andre SAN'er, som du vil fjerne.
  5. Når du er færdig med at vælge de SAN, du vil fjerne, skal du vælge Tilføj ændring og vælge Indsend alle ændringer .
    Fjern en SAN rød x i en cirkel

Din SSL udstedes og kan downloades inden for din konto inden for en time.