SSL-certifikater Hjælp

Gendan mit certifikat

Du skal tildele en ny nøgle til dit SSL-certifikat når:

• Din server bryder ned.
  • Du har mistet din private nøgle.
  • Du flytter dit website til en ny server.
  • Du ændrer dit SSL-certifikats domæne.
  • Du ønsker at ændre det angivne nøglecenter i dit SSL-certifikat Se
    for mere information.
Påkrævet:
  • Inden du tildeler et nyt SSL-certifikat, skal du oprette en ny anmodning om certifikatunderskrift (CSR) fra din webserver. Du kan læse en vejledning i Generer en CSR (anmodning om signering af certifikat).
  • Du skal ikke ophæve certifikatet, med mindre du er sikker på, at du ønsker at annullere det eksisterende certifikat. Når du ophæver certifikatet, bliver SSL-kreditten annulleret, og du kan ikke gendanne certifikatet.
  • Du skal hente og installere dit nye certifikat inden for 72 timer, fra du har gendannet det, for at opretholde beskyttelsen af din server, når det gamle certifikat udløber.
  1. Log på din GoDaddy-konto og gå til listen Mine produkter.
  2. Under SSL Certificates (SSL-certifikater) skal du klikke på Manage (Administrer) ud for det certifikat, du vil bruge.
    Administrer
  3. På siden Certificate Details (Certifikatoplysninger) skal du klikke på Rekey & Manage (Gendan og Administrér).
    Administrer
  4. Klik på Gendan certifikat.
    Gendan certifikat
  5. I feltet CSR (Certificate Signing Request) skal du indsætte din nye CSR og medtage linjerne ----BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST---- og ----END CERTIFICATE REQUEST---- og klikke på Gem.
    Indsæt CSR
  6. Klik på Submit All Saved Changes (Send alle gemte ændringer).

Dit gendannede certifikat bliver tilgængeligt kort efter, du har indsendt den nye CSR, og vi sender dig en e-mail, når dit certifikat er klar.

Næste trin

• Når du har modtaget en e-mail om, at certifikatet er klar, skal du downloade dit nygendannede certifikat.
  • Du skal installere SSL-certifikatet inden for 72 timer, fra du modtager e-mailen for at opretholde beskyttelsen af din server.