Generer en CSR (anmodning om signering af certifikat)

For at kunne anmode om et SSL-certifikat til din server eller en kode/driver signing certificate skal du generere en anmodning om signering af certifikat (CSR). Den identificerer, hvilken server der skal bruge dit certifikat samt de domænenavne (almindelige navne), du skal bruge til SSL-certifikater.

Bemærk: Hvis du bruger et SSL-certifikat på en delt GoDaddy-hostingkonto, behøver du ikke at generere en CSR. Det klarer vi for dig.

Hvordan du genererer en CSR, afhænger af den type certifikat, du anmoder om, samt dit operativsystem/kontrolpanel.

SSL-certifikater Kode/driversignering

Diverse CSR-instruktioner:

Vores certifikater er kompatible med alle webservertyper, også selvom vi ikke har CSR-instruktioner til dem.