SSL-certifikater Hjælp

Generer en CSR (anmodning om signering af certifikat)

Når du køber et SSL-certifikat og aktiverer SSL-kreditten, skal du muligvis generere en CSR (Certificate Signing Request) for hjemmesidens domænenavn (eller "almindelige navn"), før du kan anmode om SSL-certifikatet.

Bemærk: Hvis du bruger et SSL-certifikat på det primære domænenavn på en delt GoDaddy-hostingkonto, behøver du ikke at generere en CSR. Det klarer vi for dig.

Hvordan du genererer en CSR, afhænger af den type certifikat, du anmoder om, samt dit operativsystem/kontrolpanel.

Certifikattype Følg denne vejledning
SSL-certifikat

Du kan generere en CSR på din server, før du anmoder om et SSL-certifikat, eller vi kan generere CSR'en for dig ved hjælp af SSL-anmodningsguiden. Gå til den vejledning, der passer til din type server ved at klikke nedenfor:

Find vejledninger til andre typer servere i afsnittet "Flere oplysninger" nedenfor.

Kode-/driversignering

Vores certifikater er kompatible med alle webservertyper, også selvom vi ikke har en CSR-vejledning til dem. Hvis du har brug for flere oplysninger om, hvordan du genererer en CSR, end angivet ovenfor, bedes du konsultere din serverdokumentation.

Næste trin

Når du har oprettet en CSR, skal du anmode om dit certifikat. Hvordan du anmoder om et certifikat, afhænger af din certifikattype:

Type Næste trin
SSL-certifikat med standard sikringsniveau
Deluxe-certifikat eller certifikat for udvidet validering Anmod om et SSL-certifikat (Deluxe (OV) eller Premium (EV))
Kode- eller driversigneringscertifikater Anmodning om kode eller Driver Signing Certificate

Flere oplysninger

Diverse CSR-instruktioner: