SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Exchange Server 2013: Generer CSR'er (Certificate Signing Requests)

Før du kan anmode om et certifikat via vores online applikation, skal du bruge Exchange Admin Center til at generere en CSR (Certificate Signing Request) til dit website.

Hvis du har brug for at sikre mere end et domænenavn, anbefaler vi, at du bruger et UCC (Multiple Domain Unified Communications Certificate) med din Microsoft® Exchange Server. Du kan få yderligere oplysninger iHvad er et SSL-certifikat til flere domæner (UCC)?

Sådan genererer du en anmodning om certifikatsignering - Exchange Server 2013

1. Log på Exchange Admin Center.
  2. Vælg Servere på menuen til venstre, og klik derefter på Certifikater.
  3. Klik på + for at starte Exchange Certificate -guiden.
  4. Vælg Opret en anmodning om et certifikat fra en certificeringsmyndighed , og klik derefter på Næste .
  5. Indtast et brugervenligt navn for at identificere dette certifikat, og klik derefter på Næste .
  6. Hvis din CSR er for et certifikat med jokertegn, skal du vælge Anmod om et certifikat med jokertegn , indtaste roddomænenavnet og derefter klikke på Næste . Ellers skal du klikke på Næste uden at vælge eller indtaste noget.
  7. For anmodning om lagringscertifikat på denne server skal du klikke på Gennemse , vælge en server til at gemme den ventende certifikatanmodning, klikke på OK og derefter på Næste .
  8. Vælg en adgangstype (såsom Outlook Web App eller OWA), klik på Rediger (blyantikon), indtast det domænenavn, som klienter vil bruge til at oprette forbindelse til det, og klik derefter på OK . Gentag om nødvendigt proceduren for at sikre yderligere tjenester, og klik derefter på Næste .

Bemærk: For at vælge tjenester skal du vide præcis, hvordan din server er konfigureret. Hvis du vil have flere tjenester til at bruge det samme domænenavn (hvis f.eks. OWA, OAB og EWS alle bruger mail.exchange2013.com ), behøver du kun at indtaste domænenavnet for en af tjenesterne. Klik på Slet (papirkurvsikon) for at fjerne eventuelle domænenavne, som SSL -certifikatet ikke dækker.

9. Vælg og/eller tilføj de domænenavne (også kaldet Subject Alternative Names or SANs), som du vil bruge til at henvise til eller oprette forbindelse til din Exchange -server, og klik derefter på Næste .
  10. Tilføj din organisations oplysninger, og klik derefter på Næste :
    • Organisationsnavn - Indtast det fulde juridiske navn på din virksomhed eller organisation.
    • Afdelingsnavn - Indtast den organisation i virksomheden (såsom IT -afdeling ), der er ansvarlig for certifikatet.
    • Navn på land/region - Vælg det land, hvor organisationen er juridisk registreret.
    • By/lokalitet - Indtast det fulde navn på den by, hvor din organisation er registreret.
    • Stat/provins - Indtast det fulde navn på den stat eller provins, hvor din organisation er registreret. Hvis du ikke har en stat eller provins, skal du indtaste dine byoplysninger.
  11. Indtast en gyldig sti (såsom \\ myserver \ admin \ csr.req ) for at gemme din CSR på din computer, og derefter Udfør . Din ventende certifikatanmodning vises i Exchange Admin Center.

Hvad er det næste?

Nu da du har genereret CSR'en, skal du indtaste den på din konto hos os for at anmode om SSL -certifikatet. Fuldfør derefter processen ved at downloade og installere certifikatet.

1. Find, kopiér og indsæt CSR i vores online applikation for at anmode om SSL -certifikatet .

Bemærk: For at få en kopi skal du højreklikke på .req-filen, vælge Åbn med og derefter vælge en teksteditor som f.eks. Notepad.

Indsæt hele teksten, herunder ---- BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST ---- og ---- END CERTIFICATE REQUEST ---- , i vores online ansøgning.

2. Når vi har godkendt din ansøgning, skal du downloade det primære og mellemliggende certifikat.
  3. Installer certifikatet ved at udfylde den afventende anmodning, importere certifikatfilen og vælge de tjenester, som certifikatet gælder for.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller driftssikkerhed.