SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Plesk: Generer CSR'er (Certificate Signing Requests)

Når du anmoder om et SSL -certifikat til en hjemmeside ved brug af Parallels Plesk Panel, skal du først generere en anmodning om signering af certifikat (CSR). Når du har genereret CSR, skal du logge ind på din konto for at fuldføre certifikatanmodningen.

Når du genererer CSR, skal du give visse oplysninger om din organisation. Hvis domænenavnet på certifikatanmodningen tilhører en registreret organisation, skal du sørge for at angive, hvad der er juridisk registreret for organisationen. Du kan få yderligere oplysninger i afsnittet Om det kendte navn iGenerer en CSR (anmodning om signering af certifikat) .

Generering af en CSR ved hjælp af Plesk Parallels Panel 8.x og 9.x

Brug disse trin til at generere en CSR ved hjælp af Plesk Parallels Panel 8.x eller 9.x.

Sådan oprettes en CSR for Parallels Plesk -panel 9.x

1. Log ind på Parallels Plesk-panelet.
  2. Fra menuen til venstre skal du vælge Domæner .
  3. Vælg det domænenavn, som du vil oprette en CSR til.
  4. Klik på Certifikater i panelet Tjenester .
  5. Klik på Tilføj .
  6. Indtast et certifikatnavn .
  7. Vælg Bitstørrelse . 2048 eller højere er påkrævet.
  8. Vælg Land .
  9. Indtast delstaten eller provinsen . Forkort ikke.
  10. Indtast byen . Forkort ikke.
  11. Indtast organisationsnavnet .
  12. Gå ind i afdelingen .
  13. Indtast domænenavnet .

Bemærk: For certifikater med flere domæner med jokertegn skal du indtaste en stjerne (*) som underdomæne. For eksempel *.coolexample.com .

14. Klik på Anmod om for at generere CSR.
  15. Klik på Certifikater.
  16. Klik på certifikatnavnet til CSR.
  17. Fremhæv og kopiér al tekst i CSR -feltet, herunder sidehoved og sidefodslinjer:
    ----- BEGIN CERTIFICATE SIGNING REQUEST -----

----- END CERTIFICATE SIGNING REQUEST -----
  18. Indsæt CSR i en simpel teksteditor, såsom Notepad.
  19. Log ind på din konto for at udfylde SSL -anmodningsformularen. Indsæt hele CSR'en i feltet, og indsend din anmodning, så vi kan begynde at bekræfte din ansøgning.

Hvis du vil vide mere om SSL -anmodningsprocessen, skal du seAnmod om mit SSL-certifikat for mere information.

Generering af en CSR ved hjælp af Plesk Parallels Panel 10.x

Brug disse trin til at generere en CSR ved hjælp af Plesk Parallels Panel 10.x.

Sådan oprettes en CSR for Parallels Plesk -panel 10.x

1. Log ind på Parallels Plesk-panelet.
  2. Fra Hostingtjenester skal du klikke på Domæner .
  3. Klik på Kontrolpanel ved siden af det domæne, som CSR er til.
  4. Klik på fanen Websites og domæner , og klik derefter på SSL -certifikater .
  5. Hvis der er konfigureret flere domæner, skal du klikke på Administrer ved siden af det domæne, som du vil føje SSL til.
  6. Klik på Tilføj SSL -certifikat .
  7. Indtast et certifikatnavn .
  8. Vælg Bitstørrelse . 2048 eller højere er påkrævet.
  9. Vælg Land .
  10. Indtast delstaten eller provinsen . Forkort ikke.
  11. Indtast placeringen . Forkort ikke.
  12. Indtast organisationsnavnet .
  13. Gå ind i afdelingen .
  14. Indtast domænenavnet .

Bemærk: For certifikater med flere domæner med jokertegn skal du indtaste en stjerne (*) som underdomæne. For eksempel *.coolexample.com .

15. Indtast din e -mailadresse .
  16. Klik på Anmod om for at generere CSR.
  17. I SSL -certifikater skal du klikke på navnet på certifikatet.
  18. Fremhæv og kopiér al tekst i CSR -feltet, herunder sidehoved og sidefodslinjer:
    ----- BEGIN CERTIFICATE SIGNING REQUEST -----

----- END CERTIFICATE SIGNING REQUEST -----
  19. Indsæt CSR i en simpel teksteditor, såsom Notepad.
  20. Log ind på din konto for at udfylde SSL -anmodningsformularen. Indsæt hele CSR'en i feltet, og indsend din anmodning, så vi kan begynde at bekræfte din ansøgning.

Generering af en CSR ved hjælp af Plesk Parallels Panel 11.x

Brug disse trin til at generere en CSR ved hjælp af Plesk Parallels Panel 11.x.

Sådan oprettes en CSR for Parallels Plesk -panel 11.x

1. Log ind på Parallels Plesk-panelet.
  2. Fra Hostingtjenester skal du klikke på Domæner .
  3. Klik på Kontrolpanel ved siden af det domæne, som CSR er til.
  4. Plesk 11.0-11.4: Gå til fanen Websites og domæner, og klik derefter på Gør dine websites sikre.

Plesk 11.5+: Gå til fanen Websites og domæner, klik på domænenavnet, og klik på Gør dine websites sikre.
  5. Klik på Tilføj SSL -certifikat .
  6. Indtast et certifikatnavn .
  7. Vælg Bitstørrelse . 2048 eller højere er påkrævet.
  8. Vælg Land .
  9. Indtast delstaten eller provinsen . Forkort ikke.
  10. Indtast placeringen . Forkort ikke.
  11. Indtast organisationsnavnet .
  12. Gå ind i afdelingen .
  13. Indtast domænenavnet .

Bemærk: For certifikater med flere domæner med jokertegn skal du indtaste en stjerne (*) som underdomæne. For eksempel *.coolexample.com .

14. Indtast din e -mailadresse .
  15. Klik på Anmod om for at generere CSR.
  16. I SSL -certifikater skal du klikke på navnet på certifikatet.
  17. Fremhæv og kopiér al tekst i CSR -feltet, herunder sidehoved og sidefodslinjer:
    ----- BEGIN CERTIFICATE SIGNING REQUEST -----

----- END CERTIFICATE SIGNING REQUEST -----
  18. Indsæt CSR i en simpel teksteditor, såsom Notepad.
  19. Log ind på din konto for at udfylde SSL -anmodningsformularen. Indsæt hele CSR'en i feltet, og indsend din anmodning, så vi kan begynde at bekræfte din ansøgning.

Hvis du vil vide mere om SSL -anmodningsprocessen, skal du seAnmod om mit SSL-certifikat for mere information.