SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Exchange Server 2016: Generer CSR'er (Certificate Signing Requests)

Før du kan anmode om et certifikat via vores portal, skal du bruge Exchange Admin Center til at generere en CSR (Certificate Signing Request) til din hjemmeside.

Hvis du har brug for at sikre mere end et domænenavn, anbefaler vi, at du bruger et UCC (Multiple Domain Unified Communications Certificate) med din Microsoft® Exchange Server. Du kan få yderligere oplysninger iHvad er et SSL-certifikat til flere domæner (UCC)?

1. Log på Exchange Admin Center.
  2. Vælg Servere på menuen til venstre, og klik derefter på Certifikater.
  3. Klik på + for at starte guiden Exchange -certifikat.
  4. Vælg Opret en anmodning om et certifikat fra en certificeringsmyndighed , og klik derefter på Næste .
  5. Indtast et brugervenligt navn for at identificere dette certifikat, og klik derefter på Næste .
  6. Hvis din CSR er for et certifikat med jokertegn, skal du vælge Anmod om et certifikat med jokertegn , indtaste roddomænenavnet og derefter klikke på Næste . Ellers skal du klikke på Næste uden at vælge eller indtaste noget.
  7. For anmodning om lagringscertifikat på denne server skal du klikke på Gennemse , vælge en server til at gemme den ventende certifikatanmodning, klikke på OK og derefter på Næste .
  8. Vælg og/eller tilføj de domænenavne (også kaldet Subject Alternative Names or SANs), som du vil bruge til at henvise til eller oprette forbindelse til din Exchange -server, og klik derefter på Næste .
  9. Tilføj din organisations oplysninger, og klik derefter på Næste :
    • Organisationsnavn - Indtast det fulde juridiske navn på din virksomhed eller organisation.
    • Afdelingsnavn - Indtast den organisation i virksomheden (såsom IT -afdeling ), der er ansvarlig for certifikatet.
    • Navn på land/region - Vælg det land, hvor organisationen er juridisk registreret.
    • By/lokalitet - Indtast det fulde navn på den by, hvor din organisation er registreret.
    • Stat/provins - Indtast det fulde navn på den stat eller provins, hvor din organisation er registreret. Hvis du ikke har en stat eller provins, skal du indtaste dine byoplysninger.
  10. Indtast en gyldig sti (såsom \\ myserver \ admin \ csr.req ) for at gemme din CSR på din computer, og derefter Udfør . Din ventende certifikatanmodning vises i Exchange Admin Center.