Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er GoDaddy Pro Plus?

Som GoDaddy Pro -medlem optjener du automatisk GoDaddy Pro Plus -status ved udgangen af det følgende år , når du har optjent 2500 point i et kalenderår. GoDaddy Pro Plus -medlemmer tjener dobbelt så mange point på alle kvalificerede køb (10% af transaktionsværdien).

Bemærk: De point, du allerede har brugt til belønninger (i dette kalenderår), tæller stadig med i GoDaddy Pro Plus -status.