Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvordan tjener jeg GoDaddy Pro -medlemspoint og -belønninger?

Som medlem af GoDaddy Pro tjener du 5 point for hver dollar (USD), som du eller dine kunder bruger på berettigede køb, herunder:

• Alle nye produkter, du sender i en indkøbsvogn til kunder (som selv gennemfører købet).
  • Alle nye produkter, du køber via din GoDaddy Pro -konto med din egen eller din kundes betalingsmetoder.

Du kan ikke optjene point for:

• Produktfornyelser (men du kan betale for fornyelse ved at indløse dine point for butikskredit )
  • Køb via Discount Domain Club eller et affilieret program som Commission Junction

Se en kort video med flere detaljer længere nede på siden.

Når du har optjent 2500 point i et kalenderår, forfremmes du til GoDaddy Pro Plus -status, hvilket fordobler de point, du optjener.

Belønninger er GoDaddy butikskredit, som du får ved at indløse de point, du har optjent. Når du bruger belønninger til nye køb, optjener du flere point for eventuelle ekstra kontanter, du bruger på disse køb.

Vis hvordan

Næste trin

Flere oplysninger

• Point beregnes som 5% af transaktionsværdien (10% for GoDaddy Pro Plus).
  • Du modtager point 30 dage efter købet er udført, og point udløber to år fra den dato, de bliver tildelt.