Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Indløs mine GoDaddy Pro-belønningspunkter for butikskredit

Som medlem af GoDaddy Pro kan du indløse dem for GoDaddy butikskredit, hvis du har optjent Rewards-point. Du får USD 0,01 for hvert point, du har optjent - så 500 point = $ 5,00 USD, 2500 point = $ 25,00 USD osv.

1. Gå til din GoDaddy -produktside .
  2. Vælg GoDaddy Pro .
  3. Vælg Fordele i venstre side af siden.
    vælg fordele -ikon
  4. I Points Oversigt skal du vælge Indløs.

Næste trin

Flere oplysninger

• Når du har nået 2500 point i løbet af et kalenderår, forfremmes du til GoDaddy Pro Plus -status, og du kan optjene dobbelt så mange point som alle yderligere berettigede køb.