Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er IDN'er (internationaliserede domænenavne)?

Internationaliserede domænenavne (IDN'er) er fremmedsprogede domænenavne, som indeholder ikke-ASCII-tegn. Du kan registrere et IDN ved hjælp af det modersmåls sprog (ikke-ASCII-tegn) eller standard punycode-tegn (ASCII-tegn) -format. Hvis du indtaster sprogtegnene, konverterer vi det til punycode og registrerer punycode -versionen i registreringsdatabasen.

Hvis du vil se tegn i et IDN, skal du justere dine sprogindstillinger i din webbrowser. Hvis du ikke kan se tegnene, skal du muligvis installere en fremmedsprogspakke. Du kan læse afsnittet Hjælp i din webbrowser for at få oplysninger om, hvordan du gør det.

Hvis du skal se ASCII -tegnoversættelsen for dit IDN, kan du redigere kolonnerne i din Domæneadministration til at vise ASCII -oversættelserne.

Flere oplysninger

• Visse domænenavne, såsom ccTLD'er , tillader ikke IDN -registrering.