Tilpas mine domæneporteføljekolonner

Opret en brugerdefineret visning af din domæneportefølje ved at ændre de synlige kolonner eller flytte kolonnerne til en anden rækkefølge. Brugerdefinerede visninger hjælper dig med hurtigt at scanne domæneoplysninger såsom udløbsdatoer, indstillinger for automatisk fornyelse og beskyttelsesniveauer.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg ikonet Kolonner over din domæneliste.
    skærmbillede, der viser ikonet for kolonner
  3. Vælg, hvilke kolonner der skal være synlige, ved at markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfelterne ved siden af kolonnenavnene. Gå tilbage til standardindstillingerne ved at vælge Gendan til standard .
  4. Vælg Gem for at anvende dine ændringer.

Din domæneportefølje genindlæses med de nye kolonnemuligheder, du valgte.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig på computerens oplevelse.
  1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Hold musen over Flyt -ikonet øverst i den kolonne, du ombestiller.
    Skærmbillede af funktionen Flyt
  3. Træk og slip kolonnen til det nye sted ved siden af en anden kolonne.
  4. Flyt andre kolonner til et nyt sted, indtil din visning er tilpasset efter eget smag.

Din domæneportefølje genindlæses med de nye kolonnemuligheder, du valgte, og dine ændringer gemmes automatisk.