Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er love om beskyttelse af personlige oplysninger?

Du har hørt forkortelserne og set masser af artikler om CCPA og GDPR på internettet, men hvad er de egentlig? Privatlivsregulering giver mennesker visse rettigheder og pålægger virksomheder, der gør forretninger med dem, forpligtelser. Vores mål er at give vores kunder en ensartet og verdensklasse privatlivsoplevelse, uanset hvor de bor, så her er vores overtagelse af disse rettigheder og forpligtelser med vores egne ord.

Kunderettigheder

• Gennemsigtighed eller privatpersoners ret til at vide, hvordan deres personlige oplysninger bliver behandlet
  • Samtykke eller privatpersoners ret til at vælge, hvilke personlige oplysninger der indsamles om dem, og til at ændre dette valg
  • Opdatering og sletning eller privatpersoners ret til at opdatere eller anmode om sletning af deres personlige oplysninger
  • Portabilitet eller privatpersoners ret til at anmode om en maskinlæsbar kopi af deres personlige oplysninger

Virksomhedens forpligtelser

• Behørig omhu kræver, at virksomheder beskytter personlige oplysninger
  • Minimering kræver, at virksomheder kun indsamler personlige oplysninger, som er nødvendige for det tilsigtede formål
  • Privacy by Design kræver, at virksomheder analyserer, hvilke risici der påvirker personoplysninger, og arbejder på at minimere disse risici
  • Anmeldelse kræver, at myndighederne underrettes rettidigt om databrud, der påvirker personoplysninger

Vil du vide mere?

Personoplysninger defineres som alle oplysninger, som kan bruges til direkte eller indirekte at identificere en person. Det kan være alt fra et navn, en e -mailadresse, bankoplysninger, lægeoplysninger eller en computerens IP -adresse. GoDaddy beskytter sikkerheden i vores kunders personlige oplysninger og leverer funktioner, der gør det muligt for vores kunder at udøve deres privatlivsret .

Hvis du har en virksomhed og bruger vores produkter til at indsamle, bruge, gemme eller dele personlige oplysninger, kan privatlivsregler også gælde for dig. Brug linkene herunder for at lære mere om funktioner, som du kan bruge i dit produkt for at muliggøre overholdelse. Husk, at denne side ikke er beregnet som juridisk rådgivning og ikke er en udtømmende liste over krav. For at afgøre præcist, hvad der kræves af din virksomhed for at sikre, at du overholder lovgivningen om beskyttelse af personlige oplysninger, er det bedst at tale med dine advokater!

Generelle oplysninger

Domæner

E-mailmarkedsføring

Website Builder

Hosting