Sikring af din digitale identitet

(Tilbage til center for beskyttelse af personlige oplysninger)

Det er hårdt arbejde at opbygge en digital identitet. Vi arbejder hårdt på at hjælpe dig med at beskytte din.

Sikre kommunikationskanaler

Vi krypterer personlige oplysninger, som vi får via webformularer, ved hjælp af moderne standarder, der forhindrer andre i at opsnappe oplysningerne undervejs.

Kontogodkendelse

Du skal have et unikt brugernavn og en identifikationsmetode såsom en adgangskode eller en PIN-kode for at logge ind på dine konti. Vi giver dig også mulighed for at tilføje totrinsbekræftelse.

Sikkerhedstræning

Vores medarbejdere modtager årlig træning og periodiske bulletiner angående god sikkerhedspraksis.

Lagdelt tilgang til sikkerhed

Vi beskytter vores erhvervsnetværk ved hjælp af mange forskellige sikkerhedslag.

• Vi anvender fysiske beskyttelsesforanstaltninger for at sikre vores medarbejdere og vores udstyr.
  • Vi bruger en kombination af software og enheder til at beskytte vores netværk mod uvedkommende.
  • Vi har et dedikeret team af professionelle sikkerhedsfolk, der fører opsyn med sikkerhedspraksis i forbindelse med enheder og applikationer.

Sådan kan du beskytte dine data

Det er dig, der styrer din kontosikkerhed. Følg en god sikkerhedspraksis for at beskytte dine personlige oplysninger.

Gør din adgangskode sikker

Her er nogle nyttige tip til at holde din adgangskode sikker:

• Du må aldrig dele din adgangskode med andre.
  • Adgangskoder bør ikke genbruges for andre konti.
  • Log ud af din konto, når du bruger en fælles computer.
  • Mange websteder indeholder nyttige metoder til at oprette stærke adgangskoder, f.eks. denne artikel fra National Institute for Standards and Technology (NIST): 'Easy ways to Build a Better P@$$w0rd.'

Vi anbefaler, at du skifter adgangskode og PIN-kode mindst hvert halve år for hver konto.

Totrinsbekræftelse

Hvis du vil have endnu bedre sikkerhed, kan du overveje totrinsgodkendelse.