Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift adgangskode til min GoDaddy -konto

Du kan ændre din adgangskode til din GoDaddy -konto, efter du har logget på din konto.

1. Gå til dit GoDaddy login & PIN -side. Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. I afsnittet Adgangskode skal du klikke på Rediger .
  3. Indtast din nuværende adgangskode . Indtast derefter en Ny adgangskode, og indtast den igen i feltet Bekræft adgangskode .
  4. Klik på Gem.