Hvad er nogle yderligere funktioner ved Checkout-tilføjelsesprogrammer?

Med WooCommerce Checkout-tilføjelsesprogrammer kan du tilføje felter til kassen, som kan bruges til at indsamle oplysninger fra dine kunder, upsell-tjenester og produkter og meget mere. Få svarene på dine spørgsmål om de forskellige funktioner i Checkout-tilføjelsesprogrammer.

Påkrævet: Addoute til checkout er en premium WooCommerce-udvidelse, der følger med WordPress e-handelshosting eller som et enkeltstående køb.

Vælg et spørgsmål for at se dets svar:

Er der nogen tegnbegrænsninger for tilføjelsestyperne "Text" eller "Text Area"?

Nej, disse typer har ingen tegnbegrænsninger. Hvis du har brug for en grænse, anbefaler vi, at du foreslår en i felterne Kasseetiket eller Beskrivelse. Du kan også udvide plugin'et med brugerdefineret kode for at indstille en tegnbegrænsning som beskrevet i vores udviklerdokumenter .

( Tilbage til toppen ).

Kan kunder uploade flere filer i tilføjelsesprogrammet "File"?

Hver tilføjelse til "Fil" tillader kun én upload. Du kan dog medtage flere felter af denne type, hvis det er nødvendigt. Du kan også bede kunder om at uploade ZIP -filer for at inkludere flere filer i et felt.

( Tilbage til toppen ).

Kan jeg kun vise tilføjelsesprogrammer, når visse produkter er købt?

Du kan bruge visningsregler til kun at vise tilføjelsesprogrammer, når et bestemt produkt eller en produktkategori er i indkøbsvognen, men tilføjelsesprogrammet gælder stadig for hele indkøbsvognen-ikke for det specifikke produkt. Hvis du har brug for tilføjelsesprogrammer, der kun gælder for visse produkter, skal du overveje udvidelsen med produkttilbehør.

( Tilbage til toppen ).

Kan jeg bruge Checkout-tilføjelsesprogrammer med Checkout på én side ?

Ja! En-sidekontrol understøttes i tilføjelsesprogrammer til betalingsmetoder fra version 1.3.0+.

( Tilbage til toppen ).

Kan jeg skjule et tilføjelsesprogram fra ordrelisten, eller skal jeg redigere dets attribut?

Du kan midlertidigt skjule ethvert betalingsfelt, som vises på listen Ordrer , ved hjælp af værktøjet Skærmindstillinger. Bemærk, at attributten "Vis i vis ordrer-skærm" skal være aktiveret for tilføjelsesprogrammet, før det vises her.

( Tilbage til toppen ).

Kan jeg ændre, hvordan tilføjelsesprogrammer vises på kassen?

Klart. Disse felter arver den indretning, der er angivet af dit tema, så de bør allerede matche resten af dine input.

Hvis du vil bruge en anden styling, kan du målrette mod#wc_checkout_add_ons med noget CSS. Lad os for eksempel sige, at du ønsker at få dem til kun at udgøre 75% af siden i midten og have noget mellemrum mellem dem og kundeoplysningerne. Du kan tilføje noget som dette til dit barnetema eller brugerdefinerede CSS -formatark:

#wc_checkout_add_ons {width: 75%; margin: 30px auto 0px auto; }

Her er en lille smule CSS, som vi typisk bruger med Storefront -temaet til at lappe radio- og afkrydsningsfelter:

#wc_checkout_add_ons label.checkbox {display: inline-block; margin-venstre: 5px; }

( Tilbage til toppen ).

Kan jeg bruge HTML i valgmulighederne for tilføjelsesfeltet?

Du kan bruge HTML i indstillingerne for tilføjelsestyperne "Radio" og "Multi-afkrydsningsfelt". HTML -koden bør pakkes ind i dobbelte seler, som sådan:

{{Åbning af HTML -kode}} Linktekst {{Lukning af HTML -kode}}

( Tilbage til toppen ).

Kan jeg tilføje pladsholdere eller beskrivelser?

Ja, disse kan nemt tilføjes via et kodestykke! Hvis du vil have et eksempel, kan du læse vores udviklerdokumenter .

( Tilbage til toppen ).