Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er Uniform Domain Name Dispute Resolution Policy?

Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) har en Uniform Domain Name Dispute Resolution Policy (UDRP), som definerer, hvordan varemærkebaserede tvister over domænenavne skal løses. I overensstemmelse med UDRP kan du bestride et krav på et domænenavn ved at følge ICANN's Uniform Domain Name Disputes Resolution Policy.

Bemærk: UDRP gælder ikke for domænenavne på topniveau med landekoder (ccTLD'er), undtagen i nogle få tilfælde, hvor den lokale administrator har besluttet at vedtage det.