Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er webmail?

Webmail er en måde at sende og modtage e -mails fra en webbrowser i stedet for fra en e -mailklient .

Al e -mail rejser over internettet og gemmes på servere. Disse servere kan tilhøre e -mailudbydere (som Gmail), internetudbydere (som Comcast) eller webhostingudbydere (som GoDaddy). På denne server indsamles og opbevares e -mail, indtil du sletter den.

For at få adgang til din webmailudbyders server skal du oprette forbindelse til internettet og logge ind på et site, der opretter forbindelse til din e -mailkonto. Når du bruger webmail, får du direkte adgang til e -mail fra din udbyders server. Dette lader dig sende og modtage meddelelser fra hvor som helst i verden, fra enhver enhed, så længe du har en webbrowser forbundet til internettet.

Din mail forbliver altid på din udbyders server, så hvis du ikke har en internetforbindelse, eller hvis udbyderens servere er nede, kan du ikke få adgang til din e -mail ved hjælp af webmail. Desuden giver webmail -grænseflader måske ikke så meget funktionalitet som en mere robust e -mailklient.

Microsoft 365 giver dig adgang til din e -mail via webmail samt en e -mailklient som Outlook eller Apple Mail . For at få adgang til din Microsoft 365-webmail skal du gå til din personlige loginportal:

e -mail.ditdomæne.tld

Hvis f.eks. Dit e-mail-domæne er mollysbarkandwine.com , er din login-side for webmail email.mollysbarkandwine.com .

Eller gå her: