Importér rabatlinks

Rabatlinks kan importeres ved hjælp af WooCommerce kunde/ordre/kupon CSV Import Suite, som er et plugin, der følger med Managed WordPress Ecommerce. Du kan importere nye kuponer med URL -indstillinger eller køre et " flet import & quot; for at opdatere dine eksisterende kuponer. Denne artikel forklarer, hvordan du udfører en import.

Bemærk: Hvis du allerede har WooCommerce kunde/ordre/kupon CSV Import Suite installeret og aktiveret på dit site, skal du springe trin 2-4 over.

1. Log på WordPress
  2. Naviger til WooCommerce > Udvidelser . Du skal være på fanen Inkluderede udvidelser .
  3. Find CSV Import Suite til kunde/ordre/kupon, og vælg Installer nu .
  4. Vælg Aktivér .
  5. Naviger til WooCommerce > CSV -importpakke .
  6. Vælg Importér kuponer .
  7. Vælg importtypen. Normalt vil dette være en CSV-fil eller en tabulatorafgrænset tekstfil, som du vil uploade fra din computer.
  8. Vælg filen fra din computer. Vælg Næste
  9. Konfigurer importindstillingerne:
    • Markér feltet Opdater eksisterende fortegnelser, hvis der findes et match , hvis du vil opdatere eksisterende kuponer.
    • Vælg den passende afgrænser til din fil.
    • Vælg Næste.
  10. Vælg hvilke datafelter du vil kortlægge kolonnerne i din fil til.
  11. Kør tørren for at sikre, at dine indstillinger er korrekte.
  12. Hvis du er tilfreds med resultatet af tørløbet, skal du køre en live import .