Importér afhentningssteder

Lokal afhentning Plus giver mulighed for import og eksport, så du kan oprette eller redigere flere placeringer på én gang.

Påkrævet: Local Pickup Plus er en premium WooCommerce -udvidelse inkluderet i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som et enkeltstående køb.

For at få de bedste resultater skal du køre en placeringseksport og foretage dine ændringer i den pågældende fil for at undgå problemer med CSV -format. Derefter kan du importere filen ved at følge nedenstående trin:

1. Log på WordPress .
  2. I menuen til venstre skal du vælge WooCommerce og derefter vælge Indstillinger .
  3. Vælg fanen Fragt og klik på Afhentningssteder .
  4. Klik på Importer afhentningssteder .
  5. Klik på Vælg fil og upload din CSV -fil.
  6. Indstil importindstillingerne :
    • Opdater eksisterende fortegnelser: Aktivering af dette vil opdatere eksisterende placeringer, hvis de placeringer, der importeres, har et matchende id.
    • Opret nye afhentningsplaceringer: Aktivering af dette vil gøre det muligt at oprette nye placeringer, hvis der ikke er nogen eksisterende placeringer, der matcher id'et på dem, der importeres.
  7. Vælg den ønskede filafgrænser i rullemenuen Felterne adskilles efter .
  8. Klik på Importér .