Importér afhentningssteder

Lokal afhentning Plus giver mulighed for import og eksport, så du kan oprette eller redigere flere placeringer på én gang.

Påkrævet: Local Pickup Plus er en premium WooCommerce -udvidelse inkluderet i WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

For at få de bedste resultater skal du køre en placeringseksport og foretage dine ændringer i den pågældende fil for at undgå problemer med CSV -format. Derefter kan du importere filen ved at følge nedenstående trin:

1. Log på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Indstillinger > Forsendelse > Afhentningssteder .
  3. Klik på Importér afhentningssteder .
  4. Klik på Vælg fil, og vælg CSV -filen fra din computer.
  5. Indstil importindstillingerne efter behov:
    • Opdater eksisterende fortegnelser: Markér denne indstilling for at opdatere placeringer, hvis id'et matcher en eksisterende placering. Fjern markeringen for at ignorere rækker med et id, der matcher en eksisterende placering.
    • Opret nye afhentningssteder: Markér denne indstilling for at oprette nye placeringer, hvis id'et ikke matcher en eksisterende placering. Fjern markeringen for at ignorere rækker med et id, der ikke matcher en eksisterende placering.
  6. Vælg filafgrænser fra menuen Felter er adskilt med .
  7. Klik på Importér .