GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Installer et plugin fra WordPress Plugin Repository på mine hjemmesider i GoDaddy Pro

Du kan installere et plugin fra WordPress Plugin Repository på flere websites på én gang i GoDaddy Pro.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg Websteder i venstre sidepanel.
  3. Vælg de ønskede hjemmesider. Vælg derefter Plugins i rullemenuen Funktioner .
  4. Vælg Tilføj plugin .
  5. Gå til fanen WordPress Repository.
  6. Søg efter et plugin, og tryk på Enter på dit tastatur.
  7. Valgfrit: Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Aktivér plugin , hvis du ikke behøver at aktivere plugin'et efter installationen.
  8. Vælg Installer .