Installér Microsoft SQL Server Express

Du kan installere og anvende Microsoft SQL Server Express på din Windows server uden at betale licensgebyrer.

1. Etabler forbindelse til din Windows server via Fjernskrivebord.
  2. Gå til menuen Start og åbn Internet Explorer.

Bemærk: Aktivér download af filer i Internet Explorer om nødvendigt.

3. Download en af SQL Server Express-versionerne fra denne liste. Alle versioner er kompatible med Windows Server 2008 og 2012.
  4. Rul ned og klik på Kør for at begynde at downloade SQL-serveren.
  5. Bemærk: Hvis du benytter en ny server med Windows Server 2012, skal du først genstarte din server for at installere .NET-opdateringer.

6. Klik på Ja for at starte installationen.
  7. Klik på Ny installation eller tilføj funktioner til en eksisterende installation.
  8. Acceptér betingelserne for SQL Server og fortsæt med resten af trinene i installationsguiden. Sørg for at udføre følgende i løbet af guiden:
    • Når du når til afsnittet om serverkonfiguration, skal du indstille SQL Server Browser til Automatisk.
    • Når du når til afsnittet om konfiguration af af databaseprogram, skal du vælge blandet tilstand for godkendelse og angive en hovedadgangskodefor din SQL Server-installation.

Bemærk: Bortset fra ved de ovenstående installationstrin kan de fleste brugere bare klikke på Næste ved alle de andre installationsindstillinger. Hvis du har spørgsmål om de forskellige indstillingsmuligheder, kan du se den officielle dokumentation til Microsoft SQL Server.