Installér WordPress

Inden du begynder at arbejde på dit nye WordPress -site, skal du installere applikationen. Fra tabellen herunder vælger du den indstilling, du har brug for, og følger instruktionerne for at installere WordPress på din hostingkonto.

Indstillinger Sværhedsgrad
Installer WordPress på mit Linux-hostede domæne ved hjælp af cPanel Basic
Installer WordPress eller andre programmer på min Windows -hostingkonto Basic
Installer en ældre version af WordPress Medium

Bemærk: Hvis du har en af vores Administreret WordPress -planer, kommer de med den nyeste version af WordPress forudinstalleret .