Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Installer applikationer i Plesk -hosting

Din hostingkonto har et indbygget værktøj, der gør installation af applikationer som WordPress®, Joomla! ®, Drupal® og andre enkle.

Sådan installeres programmer via dit kontrolpanel

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Plesk Admin .
  5. Gå til fanen Applikationer .
  6. Søg efter den applikation, som du vil bruge. Ved siden af Installér skal du klikke på den nedadgående pil og derefter klikke på Installer (Brugerdefineret) .