Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Installér WordPress

Inden du kan begynde at arbejde på dit nye WordPress -site, skal du installere applikationen. Du har to muligheder for at installere WordPress:

• Ring til vores supportnummer, så kan en af vores eksperter gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i tabellen nedenfor.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende service for dig mod et gebyr:

• Installer WordPress på din hostingkonto eller server.

Gør det selv

For at installere WordPress skal du bruge tabellen nedenfor for at finde det scenarie, der er relevant, og følge disse instruktioner.

Se disse trin for at gøre det selv Sværhedsgrad
Install WordPress on a Web or Classic Hosting Account Basic
Installer WordPress på mit Linux-hostede domæne ved hjælp af cPanel Basic
Installer WordPress på Windows Basic
Installer WordPress manuelt Medium