iOS: Installer GoDaddy Investor

Bemærk: Investor -appen er kun tilgængelig for medlemmer af auktionen i GoDaddy. Hvis du gerne vil blive medlem, skal du gå tilKøb af et medlemskab af GoDaddy -auktioner .

Det er nemt at installere GoDaddy Investor -mobilappen på din enhed!

1. Fra din mobilenhed skal du trykke på App Store -ikonet og søge efter GoDaddy Investor .
  2. Tryk på Hent for at starte overførslen.
  3. Tryk på Installer for at starte installationen.
  4. Når appen er installeret, skal du logge ind på dit GoDaddy -auktionsmedlemskab. Begynd med at se domæner, der er ved at udløbe, afgive et bud og administrere dine auktioner.
  5. Næste trin