iOS: Installer GoDaddy Investor

Installer GoDaddy Investor-appen for at overvåge domæneauktioner og byde på eksklusive domænenavne, der snart udløber, mens du er på farten fra din mobilenhed.

1. Fra din mobilenhed skal du gå til App Store og søge efter GoDaddy Investor .
  2. Vælg Hent for at downloade og installere appen.
  3. Når appen er installeret, skal du åbne Investor -appen.
  4. Log på din GoDaddy -konto.

Alle GoDaddy -kunder kan se auktioner, administrere eksisterende domæner, modtage underretninger og købe domæner af typen Køb nu . Du skal dog have et medlemskab af GoDaddy Auctions for at byde på en auktion.