GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Klon et website i GoDaddy Pro til et nyt website

Du kan klone et website til en destination, der ikke har en WordPress -installation. Det klonede website føjes ikke til dit GoDaddy Pro -dashboard.

Bemærk: Du skal aktivere Premium -sikkerhedskopier for at klone hjemmesiden.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg Websteder i venstre sidepanel.
  3. Hold musen over hjemmesiden, og vælg Sikkerhedskopier .
    Åbn sikkerhedskopier
  4. Vælg datoen for sikkerhedskopieringen, og vælg sikkerhedskopien i afsnittet Navn på sikkerhedskopi.
  5. Vælg Klon, og vælg derefter Ny hjemmeside .
  6. Indtast destinationswebadressen og vælg derefter Test URL .
  7. Udfyld formularen Forbindelsesoplysninger med destinationsoplysningerne til FTP og database.

Bemærk: Hvis du vil bruge SSH -nøgle i stedet for SFTP -adgangskode, skal du vælge Vis uddrag af offentlig nøgle . Kopiér kodestykket, og kør det fra serverkonsollen. Derefter skal du vælge Test forbindelse .

Bemærk: Vi anbefaler, at du bruger forskellige databaser til kilde- og destinationswebsites. Hvis du bruger den samme database, skal du bruge et andet databasepræfiks til destinationen.

8. Vælg Test legitimationsoplysninger .

Bemærk: Hvis testen ikke lykkes, skal du kontrollere de oplysninger, du har udfyldt.

9. (Valgfrit) Udfyld formularen Opret ny admin. Hvis formularen efterlades tom, bruges WordPress -administrator fra sikkerhedskopien.
  10. (Valgfrit) Indtast det nye databasepræfiks i afsnittet Skift præfiks . Hvis det efterlades tomt, bruges præfikset fra kildens website.
  11. (Valgfrit) Aktivér eller deaktiver synlighed på søgemaskiner . Denne indstilling er indstillet til Skift ikke som standard.
  12. Vælg Klon .