Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Klon et website til et eksisterende i GoDaddy Pro

Du kan klone et website ved hjælp af en sikkerhedskopi, der er oprettet i GoDaddy Pro.

Bemærk: Du skal aktivere Premium -sikkerhedskopier for at klone hjemmesiden.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Websteder i venstre sidepanel.
  3. Hold musen over hjemmesiden, og klik på Sikkerhedskopier .
    Åbn sikkerhedskopier
  4. Vælg datoen for sikkerhedskopieringen, og klik på sikkerhedskopien i afsnittet Navn på sikkerhedskopi.
  5. Klik på Klon og derefter på Eksisterende website i Pro -sites .
  6. Vælg en af hjemmesiderne i dit dashboard.
  7. Valgfrit: Udfyld Opret ny administratorformular . Hvis formularen efterlades tom, bruges WordPress -administrator fra sikkerhedskopien.
  8. Valgfrit: Aktivér eller deaktiver synlighed på søgemaskiner . Denne indstilling er indstillet til Skift ikke som standard.
  9. Klik på Klon .