Konfigurer en offline betalingsmetode

Ud over online betalingsmuligheder skal du oprette en offline betalingsmetode, som dine kunder kan betale personligt til dig eller via en faktura med kontanter, checks eller en bankoverførsel.

Offline -betalinger er aktiveret som standard for online -aftaler, og der er ikke behov for nogen handling. Du skal imidlertid aktivere offlinebetalinger for fysiske produkter i webshop. Offline betalinger fungerer ikke for digitale produkter.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. I dit Dashboard, skal du vælge Erhvervs- og under Betalinger vælge Metoder.
    • For Premium -webshop: Gå til Indstillinger > i dit dashboard Betalinger .
  1. I afsnittet Accepter offlinebetalinger skal du vælge Aktivér .
  2. Tilføj tekst til den Betalingstitel, der vises for kunden, og Flere instruktioner i kundefelterne til vejledning af kunder. Begge felter viser en nedtælling af tegn.
  3. Når du er færdig, skal du vælge Gem .

Når offlinebetaling er aktiveret, skal du vælge Indstillinger for at redigere betalingstitlen eller instruktionerne eller vælge Slå fra for at fjerne valgmuligheden for offlinebetaling.