Konfigurer indstillinger for produkter, der kan downloades

Konfigurer dine indstillinger for digitale produkter og produkter, der kan downloades i WooCommerce.

1. Log på WordPress.
  2. Naviger til WooCommerce > Indstillinger > Produkter > Produkter, der kan downloades.
  3. Vælg en metode til download af filer i dopdown -menuen.
  4. Vælg et eller begge niveauer af adgangsbegrænsning: Downloads kræver login , Giv adgang til produkter, der kan downloades, efter betaling
  5. For Filnavn skal du aktivere Tilføj en entydig streng til filnavnet for sikkerhed, hvis du vil have forbedret sikkerhed for dine filer.
  6. Klik på Gem ændringer.