Konfigurér interessante produkter

Tilføj interessante produkter, så kunderne hurtigt kan se dine bedste produkter. Disse kan være dine bestsellere eller varer eller tjenester, som du vil gøre opmærksom på.

Påkrævet: Du skal have en webshopafsnit på dit website og tilføje produkter til din butik, før de kan konfigureres som interessante produkter.

Denne video er en del af introduktionsserien til at dyrke dine hjemmesider + Markedsføring webshop.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. I dit Dashboard, skal du vælge Erhvervs- og under Produkter vælge produkter. Vælg derefter fanen Fremhævede.
    • For Premium -webshop: Gå til Produkter > i dit dashboard Fremhævet .
  1. På fanen Fremhævede skal du søge i dine produkter og vælge dem, du vil vise.
    Søg efter produkter.
  2. Bemærk: Du kan føje op til 12 interessante produkter til din webshopafsnit på dit website. InstantPage -brugere kan tilføje tre interessante produkter.

3. Omarranger dine fremhævede produkter ved at vælge og trække dem til den ønskede rækkefølge. Dette vil ændre deres organisation i dit Webshop -afsnit på dit website.
    Vælg og træk for at omarrangere produkter
  4. Hvis du ikke længere vil vise produktet, skal du vælge papirkurvenPapirkurv -knap . Dette fjerner det fra listen Interessante produkter og sletter ikke selve produktet.
  5. Du er klar! Ændringer foretaget på dine produkter og fremhævede produkter opdateres automatisk, så du behøver ikke at udgive dit website.