Konfigurér interessante produkter

Tilføj interessante produkter, så dine kunder hurtigt kan se dine bedste produkter. Det kan være de bedst sælgende varer eller varer/tjenester, du vil give mere opmærksomhed. Du skal have en Onlinebutik-plan for at gøre dette.

Bemærk: Du skal først føje produkter til din butik, før du kan vælge interessante produkter.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Hvis du ikke har udgivet din hjemmeside, skal du klikke på knappen med de tre bjælker og derefter vælge Onlinebutik. Hvis du allerede har udgivet hjemmesiden, skal du klikke på Administrér butik på dashboardet.
  3. Klik på fanen Produkter og så på Interessante.
  4. Hvis der er første gang du går til Interessante produkter, skal du klikke på Forstået.
  5. Bemærk: Hvis du allerede har føjet interessante produkter til din hjemmeside, kommer du direkte til fanen Interessante.

Klik på Tilføj interessante produkter.
  6. Rul ned gennem listen over produkter, og vælg dem, du vil fremhæve. De bliver automatisk opdateret til redigeringsversionen af dit website.
    Rul gennem produkterne.
  7. Bemærk: Du kan føje op til 12 interessante produkter til din hjemmeside

8. Du kan omorganisere dine interessante produkter ved at klikke på og trække dem til den ønskede rækkefølge. Dette vil ændre deres rækkefølge på dit sites hjemmeside
    Klik og træk for at omorganisere produkter.