Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurér interessante produkter

Tilføj interessante produkter, så kunderne hurtigt kan se dine bedste produkter. Disse kan være dine bestsellere eller varer eller tjenester, som du vil gøre opmærksom på.

Påkrævet: Du skal tilføje produkter til din butik, før de kan konfigureres som interessante produkter.

Denne video er en del af introduktionsserien til at dyrke dine hjemmesider + Markedsføring webshop.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Åbn dine produkter på dit dashboard:
    • I Website Builder skal du gå til Butik og vælge Produkter .
    • I Premium -webshop skal du gå til Produkter og vælge Fremhævet .
  4. Hvis dette er din første gang i Fremhævet , skal du vælge Fik det .
  5. På fanen Fremhævede skal du søge i dine produkter og vælge dem, du vil vise.
    Søg efter produkter.
  6. Bemærk: Du kan føje op til 12 interessante produkter til din website. InstantPage-brugere kan tilføje tre interessante produkter.

7. Omarranger dine fremhævede produkter ved at vælge og trække dem til den ønskede rækkefølge. Dette vil ændre deres organisation på din hjemmeside.
    Vælg og træk for at omarrangere produkter
  8. Hvis du ikke længere vil vise produktet, skal du vælge papirkurvenPapirkurv -knap . Dette fjerner det fra listen Interessante produkter og sletter ikke selve produktet.
  9. Du er klar! Ændringer foretaget på dine produkter og fremhævede produkter opdateres automatisk, så du behøver ikke at udgive dit website.