Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer min konto til SEO -tjenester

Du lavede et godt valg ved at tilmelde dig GoDaddy SEO -tjenester. Det første trin er at konfigurere din konto. Når din konto er konfigureret, kan du forvente et indgående opkald fra en repræsentant for SEO-tjenester inden for 2-3 hverdage. Repræsentanten vil spørge dig om din virksomhed, dine mål og fastlægge den bedste plan for dit budget.

Konfigurer din SEO Services -konto

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på SEO -tjenester .
  3. Klik på Konfigurer.
  4. Udfyld alle oplysninger på siden med kundeoplysninger .
  5. Klik på Send forespørgsel .

Næste trin

Du kan overvåge dit websites SEO -optimeringsresultater ved at gå til dit SEO Services -dashboard:

Bemærk: Lad det være adskillige dage efter dit indgående opkald at se resultaterne i dit dashboard.

1. Log ind på din GoDaddy -konto
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på SEO -tjenester .
  3. Klik på Administrer .

Flere oplysninger

Hvis du vil vide mere om, hvad der er inkluderet i SEO -tjenester, kan du se produktsiden for SEO -tjenester.