Konfigurer WooCommerce -forsendelsesmetoder til personlig salg

For at begynde at bruge salgsmuligheden skal du følge disse trin for at indstille en kompatibel leveringsmetode:

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge WooCommerce og derefter Indstillinger .
  3. Vælg Fragt i den øverste menu.
  4. Vælg Tilføj leveringszone .
  5. Ved siden af Zonenavn indtaster du navnet på zonen.
  6. (Valgfrit) Vælg regioner inden for denne zone ud for Zone -regioner .
  7. Ved siden af Leveringsmetoder skal du vælge Tilføj leveringsmetode .
  8. Vælg Lokal afhentning i rullemenuen.
  9. Vælg Tilføj forsendelsesmetode .
  10. (Valgfrit) Hold markøren over Lokal afhentning , og vælg derefter Rediger . Indtast Titel , Momsstatus og Pris , og vælg derefter Gem ændringer .
    Bemærk: Hvis du har Local Pickup Plus -udvidelsen installeret, kan du også indstille Tilmeldingsvisning og Afhentningsaftaler . For Managed WordPress Ecommerce- og Managed WooCommerce Stores -kunder er udvidelsen tilgængelig gratis på siden WooCommerce -udvidelser. Du kan få yderligere oplysninger i Aktivér Lokal afhentning Plus.