Lav ændringer i tilmeldingsformular til e-mailmarkedsføring

Hvis du føjer en formular til abonnement på e-mailmarkedsføring til dit website, kan besøgende tilmelde sig og modtage kampagne-e-mails. Sådan tilpasser du formularen ved hjælp af afsnittet Abonnér.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Rul ned til afsnittet Abonnér og klik på det.
    Klik på det afsnittet Abonnér
  4. Brug felterne i panelet Abonnér til at tilpasse afsnittets overskrift, som abonnenterne kan se, når de har tilmeldt sig, samt teksten på knappen til tilmelding. (Du kan få flere oplysninger om at ændre afsnit under Tilføj et afsnit).
    klik på et felt for at ændre dets indhold

Bemærk: Dine ændringer i panelfelterne gemmes automatisk, og udseendet af afsnittet Abonnér ændres med hver ændring.

5. For at vælge et andet layout til Abonnér:
  6. Apparat/enhed Handling
    Stationær pc Klik på Layout i menuen, klik på afsnittet Abonnér og vælg et layout i panelet til højre.
    Klik på Layout i computervisning
    Telefon/tablet-computer Stryg til højre eller venstre under det aktuelle layout.
    I mobilvisning skal du stryge for at finde et andet layout

Bemærk: Hvis du vælger layoutet med den sorte baggrund, kan du udskifte baggrunden med et billede ved at klikke på Redigér, gå til panelet Abonnér og klikke på Baggrundsbillede. (Hvis du vil vide mere, kan du læse Tilføj eller skift et billede.)

7. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du klikke på Forhåndsvisning og derefter på Udgiv. Et pop op-vindue bekræfter, at dit website er blevet udgivet.
  8. For at afprøve hvordan abonneringsprocessen fungerer for de besøgende på dit site kan du klikke på Vis mit site i pop op-vinduet.
  9. Når dit site vises kan du rulle til tilmeldingsafsnittet, angive din e-mailadresse og klikke på knappen for at sende din mailadrese.
    Afprøv din formular ved at indtale din e-mail ved at klikke på Abonnér

Bemærk: En bekræftelsesmeddelelse oplyser, at der sendes en e-mail til den indsendte adresse.

10. Se efter bekræftelsesmailen i din e-mailkonto. Klik på linket i den og bliv tilføjet til dit sites adresseliste.