Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj abonnenter på e-mailmarkedsføring

Når du har tilpasset din abonnementsformular til e-mailmarkedsføring og oprettet en e-mail til markedsføring, er det næste trin selvfølgelig at tilføje abonnenter. Du kan også oprette en liste over e-mailadresser til bestemte forsendelser.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Åbn dit websted.
    • For Website Builder: Rul ned til Website Builder og vælg Styre ved siden af det websted, du vil ændre.
    • Til digital markedsføring: Rul ned til Online markedsføring og vælg Styre ved siden af det websted, du vil ændre.
  3. Åbn afsnittet Abonnenter.
    • For Website Builder: Fra dit dashboard skal du vælge Forbindelser > Abonnenter .
    • For Digital Marketing: Fra dit dashboard skal du vælge E -mailmarkedsføring > Abonnenter .
  4. Se efter, at fanebladet Abonnenter er aktivt, og vælg derefter Importér.
  5. I det vindue, som kommer frem, vælger du det, som fungerer bedst for dig: tilføj en person, tilføj flere personer samtidig, eller importér fra en fil. Følg anvisningerne.
    Importér en person, flere personer samtidig, eller importér fra en fil.

Relaterede punkter