Tilføj abonnenter på e-mailmarkedsføring

Når du har tilpasset din abonnementsformular til e-mailmarkedsføring og oprettet en e-mail til markedsføring, er det næste trin selvfølgelig at tilføje abonnenter. Du kan også oprette en liste over e-mailadresser til bestemte forsendelser.

Bemærk: Med aftalerne Personal og Business kan du højest have 50 abonnenter. Aftalerne Business Plus og eCommerce (Webshop) gør det muligt at tilføje op til 5.000 abonnenter og sende op til 50.000 mails om måneden. Se Opgradér min aftale.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. I Dashboard øverst på din hjemmeside skal du klikke på Abonnenter.
    Klik på fanen Mange ad gangen eller fanen Én ad gangen
  3. Klik på Tilføj abonnenter i panelet med eksisterende abonnenter.
  4. Gå til vinduet Upload abonnenter og videre til fanen Mange på én gang for at uploade en liste over mange e-mailadresser. Eller klik på fanebladet Én ad gangen for at indtaste et enkelt navn og en adresse. (For at lære mere om hvordan du opretter tilpassede adresselister, kan du læse Tilføj kontaktpersoner.)
    Klik på fanen Mange ad gangen eller fanen Én ad gangen
  5. Når du er færdig, skal du vende tilbage til din hjemmeside ved at klikke på Hjemmeside på bjælken Dashboard.