Tilføj abonnenter på e-mailmarkedsføring

Når du har tilpasset din e -mailmarkedsføringsabonnementsformular og oprettet en marketingmail, skal du tilføje abonnenter. Du kan også oprette lister over e -mailadresser, der kan bruges til specifikke forsendelser.

Bemærk: Af juridiske årsager skal du tilføje en fysisk adresse til dit site, før du sender e -mails. Tilføj dit fra Dashboard ved at vælge Indstillinger og derefter E -mailmarkedsføring .
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Fra dit Dashboard skal du vælge Forbindelser og derefter Abonnenter .
Bemærk: Af juridiske årsager skal du tilføje en fysisk adresse til dit site, før du sender e -mails. Tilføj dit fra Dashboard ved at vælge Indstillinger og derefter Virksomhedsprofil .
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul til Onlinemarketing , og vælg Administrer ved siden af dit site.
  3. Fra dit dashboard skal du vælge E -mailmarkedsføring og derefter Abonnenter .
  1. Vælg Tilføj kontaktpersoner .
  2. Du bliver bedt om at beslutte, hvordan du vil tilføje kontaktoplysningerne til dine nye e -mailabonnenter på marketing. Dine muligheder omfatter:
    • Tilføj hver manuelt, én efter en
    • Kopiér og indsæt en eksisterende liste over flere personer på én gang
    • Upload en CSV -fil for at importere en eksisterende liste
  3. Følg prompterne, og bekræft, at du har tilladelse til at e -maile disse abonnenter.
  4. Vælg Tilføj eller Tilføj og Luk afhængigt af om du har yderligere kontaktpersoner at tilføje.

Relaterede punkter