Log på phpMyAdmin

Sådan logger du på phpMyAdmin for at administrere dine MySQL -databaser. Du kan ændre databaseværdier, køre forespørgsler og oprette, se eller ændre din databasestruktur.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Webhosting skal du vælge Administrer alle .
  3. For det website, du vil åbne phpMyAdmin på, skal du vælge Indstillinger framenuikon menuen.
    vælg indstillinger fra menuen
  4. I øverste venstre hjørne af kontoen Dashboard, skal du vælge phpMyAdmin.
    vælg phpMyadmin
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For det website, du vil åbne phpMyAdmin på, skal du vælge Indstillinger framenuikon menuen.
    vælg indstillinger
  4. Under Produktionswebsted skal du vælge Vis flere.
    Vælg Vis flere
  5. Ved siden af Database -oplysninger skal du vælge Åbn phpMyAdmin .
    vælg åbn phpMyAdmin
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Webhosting skal du vælge Administrer alle .
  3. For det website, du vil åbne phpMyAdmin på, skal du vælge Indstillinger framenuikon menuen.
    vælg indstillinger fra menuen
  4. Vælg Databaser i det øverste venstre hjørne af kontoens Dashboard .
    vælg databaser
  5. Vælg phpMyAdmin for det site, du vil administrere.
    vælg phpMyAdmin