Log på phpMyAdmin

Sådan logger du på phpMyAdmin for at administrere dine MySQL -databaser fra din Managed WordPress, Linux Hosting med cPanel eller Windows Hosting med Plesk -plan. Du kan ændre databaseværdier, køre forespørgsler og oprette, se eller ændre din databasestruktur.

Vælg den relevante fane til din hostingplan (Hvilken type hostingkonto har du?).

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Webhosting skal du vælge Administrer alle .
  3. For det website, du vil åbne phpMyAdmin på, skal du vælge Indstillinger fraMenu -ikon menuen.
    Vælg indstillinger i menuen
  4. I kontoens kontrolpanel i højre side finder du et afsnit med Værktøjer . Vælg Start ved siden af phpMyAdmin .
    Vælg Start
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Managed WordPress skal du klikke på Administrer alle.
  3. For det website, du vil åbne phpMyAdmin på, skal du vælge Indstillinger fraMenu -ikon menuen.
    Vælg indstillinger
  4. Under Produktionssted skal du vælge Vis mere .
    Vælg Vis mere
  5. Ved siden af Database -oplysninger skal du vælge Åbn phpMyAdmin .
    Vælg åben phpMyAdmin
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Webhosting skal du vælge Administrer alle .
  3. For det website, du vil åbne phpMyAdmin på, skal du vælge Indstillinger fraMenu -ikon menuen.
    Vælg indstillinger i menuen
  4. I afsnittet Funktioner i kontoens kontrolpanel skal du vælge Start ved siden af Databaser .
    vælg Start
  5. Vælg phpMyAdmin for det site, du vil administrere.
    Vælg phpMyAdmin