Log på phpMyAdmin

Sådan logger du på phpMyAdmin for at administrere dine MySQL -databaser. Du kan ændre databaseværdier, køre forespørgsler og oprette, se eller ændre din databasestruktur.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Webhosting skal du vælge Administrer alle .
  3. For det website, du vil åbne phpMyAdmin på, skal du vælge Indstillinger framenuikon menuen.
    vælg indstillinger fra menuen
  4. I øverste venstre hjørne af kontoen Dashboard, skal du vælge phpMyAdmin.
    vælg phpMyadmin