Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Migrer min hjemmeside i GoDaddy Pro til en anden server

Du kan migrere et website til en anden server ved hjælp af en sikkerhedskopi, der er oprettet i GoDaddy Pro.

Bemærk: Du skal aktivere Premium -sikkerhedskopier for at klone hjemmesiden.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Websteder i venstre sidepanel.
  3. Hold musen over hjemmesiden, og klik på Sikkerhedskopier .
    Åbn sikkerhedskopier
  4. Vælg datoen for sikkerhedskopieringen, og klik på sikkerhedskopien i afsnittet Navn på sikkerhedskopi.
  5. Klik på Klon og derefter på Samme domæne på en ny server .
  6. Indtast destinations -IP'en eller den midlertidige URL og klik derefter på Test URL .
  7. Udfyld formularen Forbindelsesoplysninger med destinations -FTP- og databaseoplysningerne.

Bemærk: Vi anbefaler, at du bruger forskellige databaser til kilde- og destinationswebsites. Hvis du bruger den samme database, skal du bruge et andet databasepræfiks til destinationen.

8. Klik på Test legitimationsoplysninger .

Bemærk: Hvis testen ikke lykkes, skal du kontrollere de oplysninger, du har udfyldt.

9. Valgfrit: Udfyld Opret ny administratorformular . Hvis formularen efterlades tom, bruges WordPress -administrator fra sikkerhedskopien.
  10. Valgfrit: Indtast det nye databasepræfiks i afsnittet Skift præfiks. Hvis det efterlades tomt, bruges præfikset fra kildens website.
  11. Valgfrit: Aktivér eller deaktiver synlighed på søgemaskiner . Denne indstilling er indstillet til Skift ikke som standard.
  12. Klik på Klon .