Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Navneserverregler for .it -domæner

Krav til navneserver

Navneserveregenskaber Oplysninger
IPv4 Understøttes
IPv6 Understøttes ikke
DNSSEC Understøttes ikke
Værtsnavne Understøttes ikke
Minimumsantal navneservere 2
Maksimumsantal navneservere 6

Alle .it -domænenavne skal have to til seks autoritative navneservere. Før du registrerer eller opdaterer domænenavnet, skal du anføre alle disse navneservere - inklusive tredjeparts navneservere - i dets zonefil. Derudover skal alle IP -adresser på de oprettede navneservere være unikke IP -adresser. Hvis alle navneservere ikke er angivet, vil domænenavnet mislykkes i registreringsdatabasekontrol.

Hvis du vil registrere et .it -domænenavn hos os og bruge vores navneservere, håndterer vi denne proces for dig.

Hvis du vil bruge dit .it -domæne som navneserver, er dette ikke tilgængeligt på nuværende tidspunkt.

Hvis du vil bruge tredjeparts navneservere, skal du konfigurere dem, før du registrerer eller opdaterer domænenavnet. Du skal også sikre dig, at de løser korrekt, før du tildeler dem til domænenavnet i vores system.

Bemærk: Du kan bruge registerets DNS -konfigurationsvalideringsværktøj til at sikre, at dine navneservere klarer sig korrekt.

Når du har konfigureret tredjeparts navneservere, skal du bruge instruktionerne iSkift navneservere til mine domæner for at indstille navneserverne i vores system. Derefter skal Registro.it -registret godkende eller afvise dem, hvilket kan tage op til fem hverdage.

Bemærk: Domæner aktiveres ikke, før domænets navneservere er korrekt kontrolleret af registeret. Registeret bekræfter, at navneserverne er konfigureret korrekt. Hvis navneserverne er konfigureret korrekt, kan opdateringen ske i realtid. Hvis de ikke er korrekt konfigureret, fortsætter registreringsdatabasen med at kontrollere den korrekte konfiguration i 5 dage, før opdateringen mislykkes, og navneserverne gendannes.

Navneservere for et .it -domæne skal konfigureres korrekt, før registreringsanmodningen lykkes, ellers mislykkes registreringen. Kontrollér, at følgende krav er opfyldt:

• Der skal være mindst 2 autoritative navneservere til domænenavnet, og de skal svare nøjagtigt til dem, der findes i registreringen af domænenavnet
  • IP -adresserne til værter i registreringen af domænenavnet skal svare til dem, der rent faktisk er forbundet med dem i DNS
  • Domænenavnet kan ikke tilknyttes en CNAME -post
  • Navnet på den navneserver, der er angivet i SOA -fortegnelsen for domænenavnet, kan ikke være et CNAME
  • Navnene på de autoritative navneservere for domænenavnet kan ikke være CNAME'er
  • Hvis der er en MX -registrering, kan den ikke tilknyttes et CNAME
  • Alle værter i registreringen skal være autoritative for det registrerede domænenavn

Du kan få yderligere oplysninger om .it -domæner iOm .it -domæner .