Navneserverregler for .it -domæner

Alle .it -domænenavne skal have 2 til 6 autoritative navneservere. Det betyder, at du skal anføre navneserverne i domænets zonefil på de nye navneservere, før du registrerer eller ændrer domænet. Du skal også kontrollere, at navneserverne løser korrekt, før de tildeles til domænet på din GoDaddy -konto . Alle IP -adresser på navneserverne skal være unikke IP -adresser.

Hvis du bruger GoDaddy -navneservere, håndterer vi dette for dig.

Navneservere for et .it -domæne skal konfigureres korrekt i overensstemmelse med disse krav for at registreringsanmodningen kan lykkes, ellers mislykkes registreringen.

• IPv4: Understøttet
  • IPv6: Understøttes ikke
  • DNSSEC: Understøttes ikke
  • Værtsnavne: Understøttes ikke
  • Antal navneservere: 2-6 autoritative navneservere
  • Alle MX -fortegnelser og den primære navneserver, der er specificeret i SOA -fortegnelsen i den nye zone, kan ikke pege på et CNAME .
  • Værtsnavne på domænets autoritative navneservere kan ikke være CNAME'er .

Når du har opdateret domænet til de autoritative navneservere, skal Registro.it -registret godkende eller afvise dem. Dette kan tage op til 5 hverdage, og domænet betragtes ikke som aktivt, før registret har bekræftet, at navneserverne er konfigureret korrekt. Hvis registreringsdatabasen ikke kan bekræfte korrekt konfiguration efter 5 dage, mislykkes navneserveropdateringen, og navneserverne gendannes til den tidligere indstilling.

Flere oplysninger

Om .it-domæner