Tilføj en CNAME-post

Tilføj en CNAME-post (et alias) til din DNS-zonefil i din GoDaddy-konto. CNAME-poster bruger et domænepræfiks, f.eks. blog, til at pege dit domæne til et andet domænenavn eller en anden webadresse. Hvis du vil tilføje et domænepræfiks, der peger på en anden IP-adresse, skal du tilføje et underdomæne i stedet.

Du kan se en kort animation om denne opgave længere nede på siden.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Vælg Tilføj under tabellen med poster.
  5. Under Type skal du vælge CNAME.
  6. Indtast oplysningerne til CNAME-posten:
    • Vært: Det værtsnavn eller præfiks, som CNAME-posten vil blive indstillet til. Du kan inkludere et punktum (.), men ikke som det første eller sidste tegn. Flere punktummer efter hinanden (...) er ikke tilladt, og værtsnavnet må ikke være længere end 25 tegn eller indeholde @-symbolet. Du kan ikke bruge en vært, der allerede er tildelt til en eksisterende A-record, TXT-fortegnelse eller MX-post.
    • Peger på: Den webadresse, du indstiller som destination for værten. Indtast @ for at pege direkte på dit roddomænenavn.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne.
    • Bemærk: Den mest almindeligeCNAME-vært er www med @-symbolet i feltet Peger på. Det gør, at www.smarteksempel.com indlæser den samme webside som roddomænet smarteksempel.com.

7. Vælg Gem for at gemme dit nye CNAME.

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.

Vis mig hvordan

tilføj en cname-post