Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Slet DNS -fortegnelser

Hvis du beslutter dig for ikke længere at have brug for en DNS -fortegnelse , kan du fjerne den fra din GoDaddy -konto. Når du slipper af med DNS -fortegnelser, fungerer disse fortegnelser ikke længere for dit domænenavn. Afhængig af de fortegnelser, du fjerner, kan dette påvirke tjenester, der bruger disse fortegnelser, såsom din hjemmeside eller e -mail.

Du kan se en kort animation om denne opgave længere nede på siden.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Rul ned til Yderligere indstillinger og vælg Administrer DNS.
    vælg vælg administrer dns
  4. På siden DNS -styring skal du klikke på blyantikonet ved siden af den fortegnelse, du vil slette.

Bemærk: Kan du ikke se blyantikonet? Kontrollér disse indstillinger eller produkter:
    • Ejer du Synlighed på søgemaskiner? Kontakt en GoDaddy -guide
    • Er viderestilling af domæne slået til?
    • Har domænet forbindelse til tredjepartswebsite (f.eks. Squarespace eller LinkedIn)? Besøg websitet for at afbryde forbindelsen.
    • Er en firewall aktiveret i Hjemmeside -sikkerhed? Rediger din IP -adresse

5. Til højre for indtastningsfelterne skal du vælge skraldespandsikonet.
  6. Bekræft sletning ved at vælge Slet i det nye vindue.

Din fortegnelse slettes med det samme fra din zonefil, men det kan tage op til 48 timer, før ændringerne opdateres globalt.

Vis mig hvordan

slet en DNS-fortegnelse

Flere oplysninger

• Er du klar til at lave dit eget website? Tag et kig på vores gør-det-selv funktioner i Website Builder.