Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret en DNS -skabelon

Opret en DNS -skabelon til hurtigt at anvende flere DNS -fortegnelser på dine domæner, i stedet for at tilføje individuelle fortegnelser til hvert domæne manuelt. Du kan føje individuelle fortegnelser til skabelonen eller kopiere fortegnelser fra et andet domæne på din konto.