Kontoadministration Hjælp

Slå automatisk fornyelse til

Turn on auto-renew and activate subscriptions for your products. Your products will automatically renew on their expiration dates.

1. Gå til siden Fornyelse og fakturering for GoDaddy. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for det/de produkt(er), der skal fornys automatisk.
    markér afkrydsningsfeltet
    • Hvis automatisk fornyelse slås til for et abonnement med flere produkter, vil ændringen gælde for alle produkterne. Produkterne kan ikke ændres individuelt.
  3. Øverst på siden skal du klikke på Automatisk fornyelse til. Dine ændringer vil blive gemt, og datoen for automatisk fornyelse vil blive vist under Faktureringsdato.
    klik på automatisk fornyelse til

Hvis du vil se fornyelsesprisen, inden du slår automatisk fornyelse til, kan du klikke på Føj til indkøbsvogn. Prisen står angivet ud for hvert produkt, men du vil ikke blive opkrævet, medmindre du fortsætter til indkøbsvognen og gennemfører købsprocessen.