Kontoadministration Hjælp

Slå automatisk fornyelse til

For at sikre, at dine produkter fornyes, og du ikke ved et uheld mister eventuelle vigtige filer, kan du slå automatisk fornyelse til for udløbsdatoen.

1. Gå til GoDaddy Fornyelse og afregning-siden. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Vælg de(t) produkt(er), du ønsker at forny automatisk.

Bemærk: Hvis du vil se prisen, inden du slår automatisk fornyelse til, kan du klikke på Føj til indkøbsvogn.
    Ikonet Føj til indkøbsvogn er fremhævet
    Vi viser dig prisen for dine produkter i indkøbsvognen, men vi gennemfører ikke købet, medmindre du beder om det. Klik på din browsers Tilbage-knap for at fortsætte med at slå automatisk fornyelse til.

3. Klik på Automatisk fornyelse til. På listen Faktureringsdato vises datoen for automatisk fornyelse ud for produktnavnet.
    Ikonet Automatisk fornyelse til er fremhævet