Opret en domænemappe

Organiser din domæneportefølje ved at oprette domænemapper. Du kan føje domæner til flere mapper, og hver mappe kan indeholde et ubegrænset antal domæner. Mapper giver dig også mulighed for at administrere tilladelser til delegeret adgang .

Se en video om oprettelse og brug af domænemapper.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg ikonet Mapper over din domæneliste, og vælg derefter Ny mappe . Hvis du allerede har oprettet mapper, kan du se dem her.
    vælg ny mappe
  3. Indtast et mappenavn og en beskrivelse.
  4. Vælg tilladelsesindstillingerne for delegerede med adgang til din konto .
  5. Vælg Gem for at oprette din mappe.