Opret en domænemappe

Organisér din domæneportefølje ved at oprette domænemapper. Du kan tilføje domæner i flere mapper, og hver mappe kan indeholde et ubegrænset antal domæner. Med mapper kan du også administrere tilladelser i forbindelse med Adgang for delegerede.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Indstillinger i menuen øverst, og så Administrer mapper.
    Vælg Administrer mapper
  3. Vælg Tilføj mappe.
  4. Angiv et navn og en beskrivelse. Du kan også redigere mappetilladelser for delegerede.
  5. Klik på Gem.